Σχετικά με εμάς...

Λίγα λόγια...

Προσφορές Καρτών

Member Card Gold

Συνδρομή Εξαμήνου | 60 €

Για όλες τις Ιστοσελίδες & τα blog, έκπτωση 30% επί της συνολικής τιμής. 

Για όλα τα e-shop, έκπτωση 25% επί της συνολικής τιμής.

Για όλα τα μαθήματα (WordPress, Email- Marketing, Facebook Ads κτλ) έκπτωση 20% επί της συνολικής τιμής.

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση (backup - update plugins) του site & του e-shop σας μέχρι το τέλος της συνδρομής στην προνομιακή τιμή των 250€/μήνα.  

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της επαγγελματικής σας σελίδας στο Facebook - Instagram (ενημέρωση ωραρίου - διαφήμιση - ανάρτηση - διαχείριση business suite - template προσφορών), με 200€/μήνα. 

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση επαγγελματικών παρουσιάσεων για προώθηση & ενημέρωση μέσω συνεδρίων - events  υπηρεσιών & προϊόντων, για γραφεία - εταιρίες & για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους με έκπτωση 20% επι της συνολικής τιμής.   

Τροποποιούμε τα παλιά video και διαχειριζόμαστε όλα τα video προσθέτοντας γραφικά - λογότυπα κτλ, με έκπτωση 20% & τελικό αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει. 

Member Card Silver

Συνδρομή Εξαμήνου | 40 €

Για όλες τις Ιστοσελίδες & τα blog, έκπτωση 20% επί της συνολικής τιμής. 

Για όλα τα e-shop, έκπτωση 15% επί της συνολικής τιμής.

Για όλα τα μαθήματα (WordPress, Email- Marketing, Facebook Ads κτλ) έκπτωση 15% επί της συνολικής τιμής.

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση (backup - update plugins) του site & του e-shop σας μέχρι το τέλος της συνδρομής στην προνομιακή τιμή των 350€/μήνα.  

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της επαγγελματικής σας σελίδας στο Facebook - Instagram (ενημέρωση ωραρίου - διαφήμιση - ανάρτηση - διαχείριση business suite - template προσφορών), με 250€/μήνα. 

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση επαγγελματικών παρουσιάσεων για προώθηση & ενημέρωση μέσω συνεδρίων - events  υπηρεσιών & προϊόντων, για γραφεία - εταιρίες & για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους με έκπτωση 10% επι της συνολικής τιμής.   

Τροποποιούμε τα παλιά video και διαχειριζόμαστε όλα τα video προσθέτοντας γραφικά - λογότυπα κτλ, με έκπτωση 10% & τελικό αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει. 

Κλείστε το Ραντεβού σας.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας με τον Διαφημιστικό Σύμβουλο της Εταιρίας, για να σας κατατοπίσει πλήρως για τα καινούργια προγράμματα & υπηρεσίες. 

Φθινόπωρο.. Δυναμικό Ξεκίνημα!

Αναπαραγωγή Βίντεο

Ενημερωθείτε για τα νέα μας

Εγγραφείτε στο Newsletter
Μετάβαση στο περιεχόμενο