Σχετικά με εμάς...

Λίγα λόγια...

Προσφορές Καρτών

Member Card Gold

Συνδρομή Εξαμήνου | 60 €

Για όλες τις Ιστοσελίδες & τα blog, έκπτωση 30% επί της συνολικής τιμής. 

Για όλα τα e-shop, έκπτωση 25% επί της συνολικής τιμής.

Για όλα τα μαθήματα (WordPress, Email- Marketing, Facebook Ads κτλ) έκπτωση 20% επί της συνολικής τιμής.

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση (backup – update plugins) του site & του e-shop σας μέχρι το τέλος της συνδρομής στην προνομιακή τιμή των 250€/μήνα.  

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της επαγγελματικής σας σελίδας στο Facebook – Instagram (ενημέρωση ωραρίου – διαφήμιση – ανάρτηση – διαχείριση business suite – template προσφορών), με 200€/μήνα. 

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση επαγγελματικών παρουσιάσεων για προώθηση & ενημέρωση μέσω συνεδρίων – events  υπηρεσιών & προϊόντων, για γραφεία – εταιρίες & για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους με έκπτωση 20% επι της συνολικής τιμής.   

Τροποποιούμε τα παλιά video και διαχειριζόμαστε όλα τα video προσθέτοντας γραφικά – λογότυπα κτλ, με έκπτωση 20% & τελικό αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει. 

Member Card Silver

Συνδρομή Εξαμήνου | 40 €

Για όλες τις Ιστοσελίδες & τα blog, έκπτωση 20% επί της συνολικής τιμής. 

Για όλα τα e-shop, έκπτωση 15% επί της συνολικής τιμής.

Για όλα τα μαθήματα (WordPress, Email- Marketing, Facebook Ads κτλ) έκπτωση 15% επί της συνολικής τιμής.

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση (backup – update plugins) του site & του e-shop σας μέχρι το τέλος της συνδρομής στην προνομιακή τιμή των 350€/μήνα.  

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της επαγγελματικής σας σελίδας στο Facebook – Instagram (ενημέρωση ωραρίου – διαφήμιση – ανάρτηση – διαχείριση business suite – template προσφορών), με 250€/μήνα. 

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση επαγγελματικών παρουσιάσεων για προώθηση & ενημέρωση μέσω συνεδρίων – events  υπηρεσιών & προϊόντων, για γραφεία – εταιρίες & για όλους τους επαγγελματικούς κλάδους με έκπτωση 10% επι της συνολικής τιμής.   

Τροποποιούμε τα παλιά video και διαχειριζόμαστε όλα τα video προσθέτοντας γραφικά – λογότυπα κτλ, με έκπτωση 10% & τελικό αποτέλεσμα που θα σας εντυπωσιάσει. 

Κλείστε το Ραντεβού σας.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας με τον Διαφημιστικό Σύμβουλο της Εταιρίας, για να σας κατατοπίσει πλήρως για τα καινούργια προγράμματα & υπηρεσίες. 

Υπηρεσία Εκπόνησης Διπλωματικών Εργασιών CCNA

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία, σε λίγες ημέρες!

Click Here

Ενημερωθείτε για τα νέα μας

Εγγραφείτε στο Newsletter
Μετάβαση στο περιεχόμενο